Teatru de calitate – O afacere rusească

Primăria Orașului Rupea vă așteaptă pe data de 23 martie 2019 la piesa de teatru ”O afacere rusească” care va avea loc la Casa de Cultură, începând cu ora 18:00. Biletele se găsesc la sediul Primăriei Rupea sau la Casa de Cultură.

Din distribuția spectacolului extragem nume mari ca: Anca Sigartău, Marius Bodochi, Tudorel Filimon, Rodica Ionescu şi Mihai Cuciumeanu.

Scurtă prezentare a piesei:

Piesa de teatru este o adaptare după nuvela “Ursul” de A. P. Cehov şi spune povestea unei tinere rămasă văduvă după moartea soţului. Elena Nicolaevna Popova şi-a iubit foarte mult bărbatul. Trăieşte retrasă între cei patru pereţi ai conacului şi înconjurată doar de slugi.

Profund ataşată de amintirea soţului ei, femeia jură că îşi va petrece restul zilelor în singurătate. Dar planurile îi sunt date peste cap de apariţia la conac a tânărului moşier Grigori Stepanovici Smirnov, care vine să-şi recupereze banii pe care bărbatul văduvei îi datora înainte de moarte. Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt, iar tânăra văduvă prinde din nou viaţă în braţele lui Smirnov.