Comunicat: privind anumite restricții în contextul epidemiologic cauzat de noul coronavirus COVID-19

Prin prezenta va aducem la cunostinta ca prin Ordonanța Militară,nr. 1 din 18.03.2020 privind unele masuri de prima urgenta care privesc aglomerarile de persoane si circulatia transfrontaliera a unor bunuri au fost luate următoarele decizii care privesc in mod direct agentii economici si persoanele fizice din localitatea Rupea :

– Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

– Este permisă organizarea de către unitățile economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

– Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.

PRIMAR,
Ec. Bărdaș Nicolae Liviu